Ticker

6/recent/ticker-posts

Ad Code

Responsive Advertisement

Android bilgisayarlar yakın gelecekte!!!

Android.pngAndroidli mobil cihazlar ve tabletlerin her geçen gün hayatımıza bir parça daha fazla giriyor olmasıyla, artık yaşantımızı neredeyse Android endexli yaşar olduk.

Seninkinin versiyonu ne? Nereden aldın? Takılıyormu? Gibi sorular gün boyu sormak veya cevaplamak zorunda olduğumuz sorulardan bazıları.

Google-Android.jpgDiğer sistemlere oranla Android işletim sistemine sahip cihazların, kullanıdan tam not almasının etkisiyle ve sürekli yeni sürümler çıkararak eksiklikleri giderme gayreti içerisinde olan Google mühendislerinin bitmek bilmez enerjileri Android' in önümüzdeki senelerde de hız kesmeyeceğinin garantisidir.

 

Android çıktığı günden beri mobil cihazlar ve tablet bilgisayarların bir numaralı işletim sistemi olmuştur.

Peki ya evimizdeki, işyerimizdeki emektar bilgisayarlarımız?

Evet onlar hala Windows, Mac OS ve Linux üzerinde çalışmasına devam ediyorlar ama nereye kadar bu eksende devam edecekeler?

Android işletim sistemli PC projesi olan android-x86 projesi kişisel bilgisayarlarında Android deneyimini yaşamak isteyenler için oluşturulmuş açık kaynaklı ve ücretsiz bir platformdur. Platform şu an için AMD Brazos MSI 110W, ASUS Laptop/Eee PC ve Tegatech Tegav2 marka ürünlere destek vermektedir.


android-pc.jpg


Android-x86 sitesinden indirilen ISO dosyası ile sisteminizde kurulum yapmadanda Live-CD ile Android-x86 deneyimini tadabilirsiniz.

android-pc-x86.jpg

Yorum Gönder

0 Yorumlar

Ad Code

Responsive Advertisement